Поліцейські Кіровоградщини проводять відпрацювання області

За дорученням начальника обласного главку відомства, працівники поліції проводять комплекс заходів, спрямованих на профілактику порушень на вулицях та у громадських місцях.
Основна мета відпрацювання – не лише посилення превентивних заходів, а й, у першу чергу, налагодження взаємодії та зворотного зв’язку між поліцією та громадою.
«У вихідні та святкові дні в усіх населених пунктах Кіровоградщини збільшено кількість піших патрулів. Перебуваючи у місцях масового відпочинку: парках, скверах та на вулицях люди почуватимуть себе спокійніше, коли поруч будуть захисники порядку. Таким чином, зможемо оздоровити криміногенну обстановку в регіоні та покращити профілактичну роботу з попередження вуличної злочинності», - зазначає начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков.
За добу відпрацювання поліцейські склали адміністративні матеріали: стосовно водіїв за порушення правил безпеки дорожнього руху, керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, вчинення насильства в сім’ї, порушення правил адміністративного нагляду.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *