Дорожники Кропивницького отримали доручення оперативно включитися в проведення ремонтних робіт на вулицях міста

Міська влада Кропивницького наполегливо, щоденно працює над модернізацією технічного парку комунальних підприємств міста. На це звернув увагу міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 11 червня.

- У тестовому режимі почала роботу нова сучасна машина ямкового ремонту асфальтового покриття, - відзначив очільник міста. - Техніка хороша, багатофункціональна. Вона не тільки суттєво покращить якість ремонту наших доріг, підвищить оперативність їх проведення, а й допоможе комунальникам у зимовий період звільняти територію міста від снігових заметів. Я просив би навчальний процес для спеціалістів, що будуть на ній працювати. не затягувати, бо ми маємо масу справедливих нарікань від людей щодо ям на дорогах і на тротуарах, а літній час летить швидко.

Одночасно, Андрій Райкович звернув увагу головного управління ЖКГ міської ради на виконання у Кропивницькому стратегічних ремонтів: шляхопровід по провулку Об’їздному, ключові дороги на Н.Миколаївці і об’єкти на Балашівці.

- Є результати тендерів, визначені виконавці робіт. Проведіть узгоджувальні наради - треба за моєї участі - будь ласка! Але необхідно негайно включатись у масштабні роботи, а не знову чекати жовтня і хвилюватися: піде дощ, чи ні, - наголосив міський голова. – Оперативно підготуйте план-графік усіх ремонтів на дорогах, на дахах, на прибудинкових територіях. До жовтня включно. Хто виконавець, адреса, обсяг робіт, сума. І хто куратор об’єкту. Мені на стіл і люди повинні знати теж. Більше інформації, тоді менше пліток і домислів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *