Служба в Національній поліції – крок до успішної кар’єри

Нещодавно, для студентської молоді Знам’янського професійного ліцею та ПТУ №12 співробітниками Національної поліції спільно із представником служби зайнятості було проведено презентацію роботодавця.

Під час заходупредставник обласного Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Олександр Кравець ознайомив слухачів із особливостями служби в поліції, зокрема, на посадах середнього та молодшого посадового складу та поінформував про вимоги до претендентів на посади, умови праці, рівень заробітної плати та перспективи кар’єрного росту.

Начальник сектору кадрового забезпечення Знам’янського відділу поліції Сергій Пащенко спільно зі старшим інспектором Ольгою Мироненко, поінформували учасників заходу про умови та етапи проходження конкурсу на посаду поліцейського. Студентам було презентовано ряд посад середнього та молодшого посадового складу, які потребують укомплектування. Так, серед посад молодшого посадового складу, є такі вакансії:

  • Поліцейський з логістики, обліку та збереження речових доказів і озброєння;
  • Поліцейський ізолятора тимчасового тримання;
  • Поліцейський сектора регулювання патрульної поліції та ін.

Серед посад середнього посадового складу це:

  • Оперуповноважений;
  • Слідчий;
  • Дільничий.

Під час заходу Євген Гловацький, т.в.о. інспектора з ювенальної превенції Знам’янського відділу поліції, поінформував учасників заходу про небезпечність правопорушень та відповідальність за їх вчинення, у тому числі неповнолітніми особами.

Щоб остаточно впевнитись в правильності свого вибору та більш детально ознайомитись із переліченими посадами, фахівець Знам’янського міськрайонного центру зайнятості Людмила Базюк запропонувала всім бажаючим з числа присутніх, пройти психологічне тестування.

 

Л. Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янського міськрайонного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *