Дорожники Кіровоградщини здійснюють ремонт автошляхів навіть у вихідні

На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області продовжується ремонт державної дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине.

Сьогодні, 9 червня, фірма-підрядник «Ростдорстрой» розпочала влаштування верхнього шару покриття – щебенево-мастикового асфальтобетону фракції 20 (ЩМА-20).

На разі ремонт даної дороги триває на кількох відрізках одразу, втім на ділянці км 61-66 вже майже його закінчили. Протягом робочого дня влаштували 2600 погонних метрів ЩМА по одній стороні. План на завтра – не менше.

Нагадаємо, відповідно до проекту, в рамках поточного середнього ремонту підрядники укріпили основу шляхом її регенерації методом холодного ресайклінгу, далі влаштували вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону і зараз влаштовують верхній 5-сантиметровий шар. Далі – розмітка, укріплення узбіч та встановлення знаків.

Фінансується ремонт за підтримки Укравтодору та Уряду України за рахунок коштів державного бюджету.

Гарантійні зобов’язання підрядника – 10 років без суттєвих ремонтів. Тобто весь цей час саме підрядник повинен дбати про те, аби дорога зберігала свої місціністні характеристики, цілісність та була безпечною для користувачів.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *