На дорозі Кропивницький-Миколаїв тривають роботи з укріплення нижнього шару полотна

На Кіровоградщині триває ремонт чи не найскандальнішої дороги – Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв. Вже тиждень на відрізку км 84+400 – 103+000 в межах Команіївського району інтенсивно працює компанія-підрядник «Ростдорстрой».

На разі триває проведення регенерації нижнього шару дороги. Аби в подальшому на дорозі не виявилося нерівностей, за цим пильно слідкують вже зараз, постійно вимірюючи градус нахилу.

Нагадаємо, відповідно до проекту передбачено переведення регенерації конструктивних шарів на площі 147,2 тисячу м2, влаштування вирівнюю чого шару крупнозернистим асфальтобетоном, товщиною до 10 см (136,1 тис м2), влаштування верхнього шару ЩМА-20 завтовшки 5 см та укріплення узбіч.

Фінансується ремонт з державного бюджету. Вартість розпочатої ділянки – 56,3 млн. грн. Замовником ремонту виступає Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області.

До кінця будівельного сезону за сприятливих погодних умов та безперебійного фінансування, буде відремонтовано більш ніж 33 км дороги в межах Кіровоградського та Компаніївського районів, тобто від м. Кропивницький до с. Полтавка.

Прес-служба САД У Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *