У Центрі підвищення кваліфікації відбувся конкурс “Кращий державний службовець”


У державному навчальному закладі “Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації відбувся другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”. Керівник апарату облдержадміністрації Віталій Линник, звертаючись до конкурсантів відзначив, що конкурс є інструментом реалізації новітнього напряму системи підвищення кваліфікації державних службовців, стимулом до пошуку та підтримки висококваліфікованих службовців України, формування корпоративної культури у колективах держслужбовців, позитивного іміджу службовця та державної служби.
“Для державного службовця конкурс дає можливість проявити свої найкращі фахові і моральні якості. Повсякденна праця на державній службі – складна і відповідальна. Від зусиль кожного управлінця та спеціаліста значною мірою залежить авторитет влади, чіткість і прозорість функціонування складного державного механізму, який повинен гнучко реагувати на запити суспільства, забезпечувати створення умов для досягнення високих стандартів життя громадян столиці”, наголосив керівник апарату облдержадміністрації.
У другому турі конкурсу взяли участь 4 працівники від апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації, а також 35 від районних державних адміністрацій. Зокрема, у номінації “Кращий керівник” – 18 державних службовців, у номінації “Кращий спеціаліст” – 21.
Всі учасники Конкурсу отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.
Переможців другого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” буде оголошено за результатами засідання організаційного комітету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *