На Кіровоградщині розпочала роботу поліцейська станція

Сьогодні, 4 червня, у селищі Побузьке Голованівського району відбулося відкриття поліцейської станції, яка буде обслуговувати жителів кількох населених пунктів, а це - близько 8 тисяч громадян.

У заході взяли участь начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Сагаль, його заступник Володимир Кальядт, керівник Голованівського відділу поліції Олег Клименко, заступник голови районної державної адміністрації Михайло Копієвський, голова селищної ради Сергій Слободянюк, представники громадських формувань та місцеві жителі.

Поліцейська станція знаходиться за 30 кілометрів від Голованівського відділу поліції та обслуговуватиме населення селища Побузького і прилеглих сіл – Капітанки, Липовенького та Пушкового.
Нині станція обладнана комп’ютерною технікою, найближчим часом за сприяння органів місцевого самоврядування буде вирішено питання щодо надання коштів із бюджету для подальшого облаштування приміщення, зокрема, що стосується підключення до мережі Інтернет.

«На базі станції працюватимуть дільничний офіцер та представники громадського формування, із залученням груп реагування патрульної поліції. Місцевим жителям відтепер буде набагато зручніше у будь-який час звернутися за допомогою до поліцейських», - зазначив начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.
Він також представив присутнім дільничного офіцера Синяка Сергія Анатолійовича, який обслуговуватиме територію.

Зі свого боку, селищний голова Сергій Слободянюк запевнив, що нині вирішується питання щодо надання «шерифу» житла, аби він постійно знаходився у населеному пункті.

Під час відкриття станції представник обласного главку поліції Олександр Сагаль вручив Подяки селищному голові Побузького, представникам громадського формування та феронікелевого заводу, що надали допомогу у реалізації проекту.

«Відкриття поліцейської станції – це важливий крок для зміни системи взаємовідносин між громадою та поліцейськими, поглиблення їх співпраці щодо підтримання порядку і забезпечення безпеки людей», - зазначив Олександр Васильович.

За матеріалами Голованівського відділу поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *