У школах Кропивницького пролунали останні дзвоники

Сьогодні, 31 травня, в обласному центрі у переважній більшості загальноосвітніх шкіл офіційно закінчився навчальний рік. Для школярів дев’яти закладів Кропивницького останній дзвоник ще лунатиме 1, 4 і 5 червня.

Свято останнього дзвоника завжди відзначається, як загальноміське, адже воно збирає та єднає всі  покоління школярів та їхніх батьків. Цей день завжди буде хвилюючим для кожного, бо повׄ’язаний він з незабутніми і трепетними спогадами про дитинство, швидкоплинними шкільними роками, неповторною юністю. Тож вже від 08 ранку святкові урочистості покликали на рідні подвір’я шкіл учнів, комусь сповіщаючи про закінчення чергового навчального року, а для випускників шкільний дзвоник лунав востаннє. Цього року традиційні святкові лінійки були короткотривалими, а продовженням свята останнього дзвоника стали тематичні уроки, ігри, квести тощо.

За інформацією управління освіти міської ради, цьогоріч у Кропивницькому атестати про повну загальну середню освіту отримають 1200 випускників 11 класів. Закінчують дев’яті класи і отримають свідоцтва про базову загальну середню освіту 2079 учнів.

Документи про повну загальну середню освіту випускникам 11-х класів будуть вручати після оголошення результатів основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання - 23 червня на урочистих зборах. Документи про базову освіту вручаються учням, які закінчили дев’ятий клас, у терміни, визначені навчальними закладами, після завершення державної підсумкової атестації. А зараз випускники складають ЗНО, тому побажаємо їм удачі.

Для молодших школярів з наступного тижня свої двері відкривають шкільні літні табори, де на дітлахів очікує цікаве та змістовне дозвілля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *