У дендропарку «Веселі Боковеньки» пройшов вернісаж педагогічних ідей

На базі дендрологічного парку «Веселі Боковеньки» 16 травня обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. Василя Сухомлинського було проведено вернісаж педагогічних ідей та знахідок «Використання ідей Василя Сухомлинського у процесі формування екологічної культури та здорового способу життя в сучасних умовах». У заході взяли участь вчителі загальноосвітніх шкіл області, науковці, спеціалісти КЗ «КОІППО ім. В.Сухомлинського» та керівництво Долинського району.

Директор ДСДЛ центру «Веселі Боковеньки» Галина Підтикана ознайомила гостей з історією створення та провела екскурсію по дендропарку загальнодержавного значення ім. М. Л. Давидова.

У рамках заходу були підготовлені виставки методичних напрацювань педагогів, фотороботи юних вихованців еколого-натуралістичних гуртків з Кіровоградської, Черкаської, Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Івано-Франківської, Донецької, Полтавської, Запорізької та Закарпатської областей, організовано творчо-пізнавальні локації та фотозони.

Працівниця ДСДЛ центру «Веселі Боковеньки» Тетяна Федоренко представила на огляд учасників заходу виставку своїх картин «Від шедеврів природи до шедеврів мистецтва».

До уваги відвідувачів Веселобоковеньківським шкільним лісництвом було презентовано виставку «Любов до природи слід виховувати з раннього дитинства».

Є впевненість, що успішна співпраця педагогів, науковців та лісівників і в подальшому буде забезпечувати поглиблення знань школярів з природничих дисциплін, сприятиме свідомому вибору професії, розширить дитячий світогляд, сформує трудові вміння і навички, розвине естетичні відчуття і в результаті справить позитивний вплив на становлення гармонійно розвиненої особистості.

Наталія Хоміч, головний лісничий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *