У Бобринці студентам презентували роботу Нацполіції

 У рамках акції «Презентація служби в Національній поліції» днями для студентів професійно-технічного училища міста Бобринець та Бобринецького сільськогосподарського коледжу ім. В. Порика Білоцерківського Національного аграрного університету було проведено презентацію роботодавця – Головного управління Національної поліції в області.

Під час інформаційного заходу, старший інспектор сектору організації відбору поліцейських УКЗ ГУНП в Кіровоградській області Олександр Кравець розповів учасникам про роботу Нової поліції, зміни, які відбулися у правоохоронній системі на етапі реформування, інноваційні підходи у її діяльності, переваги професії поліцейського, а також наголосив, що однією з позитивних сторін професії є відчуття власної гідності, гордості за те, що на твоїх плечах лежить відповідальність за життя оточуючих і правопорядок у країні.

Крім того учасники заходу ознайомились з презентаційними відеоматеріалами щодо проходження служби в Національній поліції, що дало змогу наглядно ознайомитися з важливістю роботи поліції, досягненнями та необхідністю укомплектування кадрами.

Під час перегляду відеопрезентації щодо організації добору кандидатів на службу в поліції, О. Кравець ознайомив присутніх з основними обов’язками поліцейського, а також відповів на запитання учасників щодо умов проходження служби, оплати праці, перспектив кар’єрного зростання та ін.

Презентація роботодавця пройшла цікаво та інформативно, а студенти отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.

 

Т. Заболотня, провідний фахівець з питань зайнятості надання соціальних послуг Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *