У Кропивницькому відбувся «Всеукраїнський правовий диктант»

Школярі, студенти та громадські активісти Кропивницького отримали змогу перевірити свої знання з найпоширеніших галузей права.

Така можливість їм випала 25 квітня в рамках старту соціального проекту «Всеукраїнський правовий диктант» на території Кіровоградщини.

Під час заходу, який відбувся на базі Центральноукраїнського національного технічного університету, учасникам було запропоновано пройти тестування на знання своїх прав у сферах здоров’я, фінансів, безпеки,а також особистої та соціальної сфер.

«Як показує практика, халатне ставлення до особистої правової культури, може принести чимало проблем і неприємностей. Однак, долучившись до проекту, кожний громадянин отримає унікальну можливість впевнитись у власному рівні знань і зрозуміти, чи досконало він володіє законними інструментами захисту своїх прав. По-друге, на основі отриманих результатів координатори проекту проаналізують фактор правової освіченості населення в регіональному розрізі. Це надзвичайно важливо, адже від цього залежить рівень життя кожного з нас», – відзначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

За результатами проходження тестів експерти сформують так звану карту правового здоров’я для кожного учасника. Якщо ж з’явилося бажання перевірити свої знання тільки зараз, взяти участь у проекті можна ще сьогодні та завтра в дистанційному режимі, зареєструвавшись на сайті www.vpd.in.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *