На Кіровоградщині безробітним пропонують більше півсотні вакансій на головній пошті країни

 Стати частиною великого колективу, який лише на Кіровоградщині налічує декілька тисяч працівників, пропонує шукачам роботи Кіровоградська філія ПАТ «Укрпошта».

Наразі «Укрпошта» запрошує на роботу начальника відділення зв’язку, начальника дільниці, заступника начальника відділу інженерів, операторів поштового зв’язку, листонош (поштарів), вантажників, водіїв автотранспортних засобів, електрогазозварників, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, техніків та штукатурів. Усього «Укрпошта» пропонує 52 актуальні вакансії.

Оскільки підприємство має розгалужену систему відділень по всій області, то роботу можуть запропонувати не лише жителям міста та навколишніх населених пунктів, а й інших районів Кіровоградщини. Зокрема, найбільше працівників потребують Гайворонський, Добровеличківський, Новоукраїнський та Кіровоградський райони.

Сьогодні «Укрпошта» реорганізується та модернізується, щоб стати потужною логістичною компанією України. Якщо Ви готові навчатися, розвиватися і працювати – радимо звернутись до найближчого центру зайнятості.

 

Довідка

ПАТ «Укрпошта» є національним оператором поштового зв’язку України згідно з розпорядженням КМУ від 10 січня 2002 року.

Діяльність ПАТ «Укрпошта» регламентується Законом України «Про поштовий зв’язок», іншими Законами України, а також нормативними актами ВПС.
З 1994 року ПАТ «Укрпошта» є членом Асоціації Європейських державних поштових операторів «PostEurop».

Укрпошта функціонує як самостійна господарська одиниця з 1994 року, коли галузь зв’язку в результаті реформування була розподілена на поштовий та електрозв’язок. Тоді було утворено єднання поштового зв’язку «Укрпошта», яке в липні 1998 року реорганізовано в нині діюче УДППЗ «Укрпошта» згідно з Програмою реструктуризації Укрпошти, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 04.01.1998 року за №1, з 01.03.2017 – ПАТ «Укрпошта».

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» засноване на державній власності і належить до сфери управління Державного Комітету зв’язку та інформатизації України. Підприємство створене Державним комітетом зв’язку України шляхом реорганізації Українського державного об’єднання поштового зв’язку «Укрпошта», а також підприємств, які входили до його складу і є їх правонаступником (наказ Держкомзв’язку України від 15.06.98р. №93). Місцезнаходження підприємства: вул. Хрещатик, 22, м. Київ, Україна, 01001.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *