Міський голова на Кіровоградщині мотивує жителів громади брати участь у національному фотоконкурсі спеціальними призами

Стартував національний фотоконкурс «Великі світлини маленьких місць: моя громада — наше майбутнє», який триватиме до 20 травня 2018 року. Фотоконкурс організовано Міністерством регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Фотоконкурс передбачає залучення громадян, зокрема, з громад та сільської місцевості, до реформи децентралізації та процесу об’єднання. Він спрямований на підтримку ідентичності громадян відповідно до рідної громади та сприятиме розумінню того, що кожен громадянин може активно підтримувати розвиток своєї громади та вирішення спільних проблем.

Люди зможуть завантажувати фотографії, які були зроблені фотоапаратом або смартфоном протягом 4 тижнів – це стосується як професійних фотографів, так і аматорів! 50 обраних фотографій переможців стануть частиною мандрівної фотовиставки, яка подорожуватиме усіма областями України.

Міський голова Новоукраїнки на своїй сторінці у Facebook пообіцяв подарувати від себе особисто спеціальний приз переможцю конкурсу, якщо ним стане житель Новоукраїнської ОТГ: “Якщо переможцем чи призером конкурсу стане хтось із жителів Новоукраїнської ОТГ - від мене також буде персональний приз!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *