В обласній лікарні за кошти державного бюджету оновлено рентген-кабінет

 Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко повідомив під час щотижневої апаратної наради, що в обласній лікарні введено в експлуатацію повністю оновлений рентген-кабінет, який відремонтовано та укомплектовано сучасним обладнанням. Керівник ОДА планує найближчим часом відвідати заклад, щоб ознайомитися з результатами проведених робіт у зазначеному кабінеті та в інших трьох відділеннях, де минулого року зроблено ремонти (замінено системи опалення, здійснено енергозберігаючі заходи).
“На рентген-кабінет з державного бюджету були виділені значні кошти – близько 7 мільйонів гривень. Відповідно, в обласній лікарні надаватимуть нові послуги, якими пацієнти можуть скористатися”, – зауважив Сергій Кузьменко.
Голова облдержадміністрації також зазначив, що Урядом погоджено проекти, на які виділятимуться кошти з Державного фонду регіонального розвитку у 2018 році, і доручив керівництву управління капітального будівництва організувати роботу, щоб найближчим часом було розпочато проведення усіх тендерних процедур. За рахунок виділених коштів продовжать будівельні роботи на більшості минулорічних об’єктів та розпочнуть реалізацію деяких нових проектів.
Сергій Кузьменко підкреслив, що за кошти ДФРР будуватимуть водогін у місті Долинська. Результати нещодавно проведених геологорозвідувальних робіт засвідчили, що запаси води достатні для забезпечення потреб споживачів. “Розпочинайте процедуру проведення тендеру, визначайтеся із компанією, яка проводитиме будівельні роботи, - доручив голова облдержадміністрації. – Прошу керівників територій провести додаткові тендерні процедури на об’єкти, де це необхідно у зв’язку із збільшенням фінансування. У травні потрібно завершити усі організаційні заходи, щоб проводити роботи, мати динаміку освоєння коштів Державного фонду регіонального розвитку і, відповідно, виконати наші зобов’язання перед громадою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *