15 пропозицій надійшло на адресу обласної податкової інспекції

Кропивницька ОДПІ нагадує, що громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об’єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов’язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.

За січень – березень 2018 року на розгляд до Кропивницької ОДПІ надійшло 4 письмових звернення від громадян. За результатами виконання: по 2 зверненням надані роз’яснення, 1 заяву надіслано для розгляду за належністю відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян” та 1 звернення знаходиться на розгляді (термін розгляду не настав).

Станом на 01.04.2018 року керівництвом та посадовими особами Кропивницької ОДПІ здійснено 18 прийомів за зверненнями громадян. За видом звернень  - 3 заяви та 15 пропозицій.

За соціальним станом заявників: 14 (77,7 %) – підприємці, 1 (5,6 %) –пенсионер,  3 (16,7%) – безробітні.

За категоріями авторів звернень: учасник бойових дій – 1 (5,6%), одинока мати – 1 (5,6%), багатодітна сім’я – 1 (5,6%) та  інші – 15 (83,2 %).

Кропивницька ОДПІ запевняє усіх громадян, що жодне звернення, подане відповідно до вимог чинного законодавства, не залишиться без уваги.

 

       Кропивницька ОДПІ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *