Клуб «Успішна жінка» працює у Кропивницькому

Мудра природа, яка прокидається навесні, аби розцвісти й дати плоди, дає нам добрий приклад того, як повернутися до самих себе і довести, що бути жінкою – це неабиякий привілей!

Протягом березня-квітня 2018 року на базі Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості був проведений цикл занять клубу «Успішна жінка» у вигляді тренінгів, для проведення яких була запрошена керівник ГО «Психологічного розвитку «Solomon», практикуючий психолог, Інна Хирса.

На тренінгах безробітним жінкампропонувалось виконати ті або інші вправи, орієнтовані на визначення справжніх мрій та цілей, які можна і реально досягти. Розуміння того, що саме із своїх бажань можна здійснити, на чому потрібно акцентувати увагу, а що варто відкинути.

Також, безробітні жінки оволодівали методами самопрезентації, працювали над розвитком комунікабельності і підвищення впевненості в собі.

По завершенні занять у клубі «Успішна жінка» учасниці висловили свою думку щодо результативності проведених тренінгів. Так, пані Юлія подякувала за корисну інформацію, навчання та спілкування, яке забезпечило їй впевненість у собі, підвищення самооцінки та самоцінності. Пані Яна приємно вражена спілкуванням з практичним психологом. Жінка задоволена формою проведення занять у Клубі, адже вона дізналась багато нового, цікавого для себе з області психології, та побажала, в подальшій роботі Клубу, розширити коло актуальних питань для обговорення. Пані Ірина висловила подяку Кіровоградському міськрайонному центру зайнятості та особисто Інні Хирсі за можливість участі у роботі Клубу. В процесі засідань вона отримала конкретний практичний досвід, який використовуватиме у подальшому житті. Пані Анжела побажала Клубу довгого та плідного життя.

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості і надалі планує проводити засідання клубу «Успішна жінка», враховуючи побажання учасників Клубу та розширюючи спектр питань, актуальних для сучасних жінок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *