На заводі “Новомиргородський цукор” стартували підготовчі роботи до сезону цукроваріння

Традиційно в селищі Капітанівка Новомиргородського району квітень знаменується початком ремонтних робіт на цукровому заводі ЗАТ «Новомиргородський цукор». Нинішній рік також не став винятком, і, не зважаючи на економічні негаразди, підприємство розпочало підготовчі роботи до сезону цукроваріння.

Капітанівський цукровий завод – найпотужніше підприємство у районі, яке дає найбільші обсяги промислового виробництва. Від того буде підприємство працювати чи ні залежить добробут переважної більшості мешканців селища. Тому зважаючи на важливість ситуації та з метою задоволення потреби підприємства ТОВ «Новомиргородський цукор» у кваліфікованих працівниках, фахівцями Новомиргородського районного центру зайнятості проводяться різнопланові заходи, у т.ч. міні-ярмарки вакансій.

У ході цих заходів шукачам роботи пропонуються вакантні місця слюсарів-ремонтників, слюсарів з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, електрогазозварників, столярів, підсобних робітників та ін. Потенційні шукачі роботи мають можливість на місці пройти попередню співбесіду, а також отримати всю необхідну інформацію щодо умов праці та її оплати, перспектив розвитку та кар’єрного росту.

За результатами презентації роботодавця, понад 30 шукачів роботи підібрали собі роботу на цьому підприємстві.

Б. Дзюняк, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Новомиргородського районного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *