Микола Томенко провів зустріч з майбутніми економістами

19 квітня 2018 року відбулася зустріч із Миколою Томенком, лідером Громадського руху “Рідна країна”, знаним науковцем та фахівцем-практиком, Народним депутатом України ІV-VІІІ скликань, Радником Президента України з гуманітарних питань (2014-2015 рр.), віце-спікером парламенту. Представлена Миколою Володимировичем під час виступу і відповіді на запитання інформація стала надзвичайно корисною і цікавою для викладачів і студентів факультету економіки та менеджменту, які брали активну участь у заході. Так, більшість обговорюваних питань стосувалися державного устрою, соціально-економічної ситуації в країні, проблем реформування державної влади й децентралізації, законодавчої діяльності в Україні тощо.

Особливий інтерес викликала розповідь про акцію “7 чудес України: історичні міста та містечка”, учасники якої мали можливість презентувати для журналістів та громадськості свої міста, щоб позмагатися за звання переможця, брати участь в інтернет-голосуванні, отримати можливість стати героями пізнавальних фільмів.

Приємно відзначити, що для професорсько-викладацького складу факультету Микола Володимирович є передусім колегою, маючи наукові ступені кандидата історичних наук та доктора політичних наук та будучи професором Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а для студентів - взірцем високих досягнень у сфері державного управління та компетентним фахівцем з економічних питань.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *