1000 дерев за 7 днів: патрульні долучилися до наймасовішої висадки дерев у Кропивницькому

Ініціатори цієї унікальної Загальноміської ініціативи стали двоє кропивничан – Дмитро Богданов та Дмитро Бабак.
У рaмкaх aкції кoжен житель містa мoже висaдити у публічних місцях стільки дерев, скільки зaбaжaє.
«Спочатку ми хотіли висадити декілька дерев в парку, а потім подумали, чому б не організувати масовий захід, адже в силaх кожної людини зробити своє місто крaщим. Ідею підтримали громадські організації і, звичайно, містяни», - розповідає Дмитро Бабак.

Перша локація – сквер на вулиці Волкова. У висадці дерев, сьогодні, 17 квітня, взяли участь близько півсотні небайдужих містян, серед них і інспектори патрульної поліції Кіровоградської області. За лічені години територія скверу збагатилася 130 новими саджанцями.

Патрульні не вперше долучаються до подібних загальноміських ініціатив. Вони вірять, лише разом можна зробити наше місто комфортнішим.

Організатори акції планують висадити дерева ще на 50 локаціях. Тож дуже скоро ми побачимо нову липову алею, чи то пак кленові насадження на території центральної набережної та майданчиках біля загальноосвітніх закладів нашого міста. До речі, саме ці рослини добре абсорбують шкідливі речовини.

Долучитися ж до акції і залишити свій слід в історії рідного міста може кожен бажаючий, адже весняна толока тільки розпочалася і триватиме тиждень.

Давайте разом робити наше місто безпечним, зеленим і охайним!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *