На Кіровоградщині підвищують тариф на проїзд у громадському транспорті до 5,5 грн.

Виконавчий комітет Олександрійської міської ради погодив новий тариф на проїзд у маршрутних таксі сьогодні, 12 квітня, повідомляють у міськраді
Раніше проїзд по місту коштував 4,50 гривні, тепер містяни платитимуть 5,50 гривні. До селищ Олександрійське і Пантаївка пасажирів возитимуть за 8,50 замість 7,50 гривні.

У Знам’янці підвищили вартість проїзду у міському громадському транспорті. Відповідне рішення виконавчий комітет міської ради прийняв 13 квітня. Згідно з новими розцінками, містяни платитимуть на 1,50 гривні більше – 5,50. Перевізники пропонували підвищити до шести гривень.

Чутки про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті обласного центру  поширюються вже не один мсяць. Перевізники вимагають підвищення тарифів в наслідок збільшення вартості паливно-матильних матеріалів. У свою чергу міська влада закликає перевізників у випадку збільшення тарифу на проїзд здійснити підвищення якості перевезень - встановлення датчиків руху, чітке дотримання розкладу та інше. Чи збільшиться тариф на проїзд у громадському траспорті у Кропивницькому найближим часом?

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *