З початку 2018 року Кіровоградською митницею ДФС порушено 79 справ про порушення митних правил

 За перших три місяці цього року Кіровоградською митницею ДФС порушено 79 справ про порушення митних правил на суму 5,2 млн гривень.

У той же час до суду направлено 3 справи про порушення митних правил на суму 1, 2 млн грн. За результатами розгляду судом по 3 справам про порушення митних правил застосовано конфіскацію безпосередніх предметів правопорушення на суму 16,7 тис. грн.

Безпосередньо Кіровоградською митницею ДФС розглянуто 62 справи про порушення митних правил та накладено штрафів на суму 530,4 тис. гривень. При цьому обласним митникам вдалося стягнути 454,6 тис. грн штрафів.

З метою недопущення незаконного переміщення через митний кордон України товарів, транспортних засобів, зброї, тютюнових виробів, наркотичних та психотропних речовин, митницею проведено шість спільних заходів з правоохоронними органами Кіровоградської області, за результатами яких складено 12 протоколів про порушення митних правил на суму майже 5 млн гривень.

На підставі аналізу оформлених в митному відношення товарів, у січні-березні поточного року митницею підготовлено 13 запитів до митних органів іноземних держав. За результатами опрацювання отриманих відповідей митницею порушено 1 справу про порушення митних правил на загальну суму 120 тис. гривень.

 

Кіровоградська митниця ДФС

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *