Про розгляд запитів на публічну інформацію, що надійшли до Кропивницької ОДПІ за січень – березень 2018 року

 Відповідно до Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» (із змінами та доповненнями), за січень – березень 2018 року до Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області надійшло 3 запита про надання публічної інформації.

Від юридичних осіб надійшло 2 запита, від фізичної особи -1 запит. Всі запити розглянуті в строк та наданні у терміни, встановлені ст.20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Для подання запиту на отримання публічної інформації потрібно звернутися до Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області:

письмово: Кропивницька ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області, 25009,

м. Кропивницький, вул. Глинки, 2 (на конверті вказувати «Публічна інформація»);

на електронну адресу: [email protected];

по телефону: (0522) 33-20-83 та 33-21-14;

факсом: (0522) 33-24-58.

Для подання запитів в усній формі звертайтеся за адресою – м. Кропивницький, вул. Глинки, 2,   Центр обслуговування платників Кропивницької ОДПІ (вікно 11 та 2).

Письмовий Запит подається в довільній формі. Запит повинен містити прізвище, ім’я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку (якщо такий є); загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено Запит, якщо запитувачу це відомо; підпис і дату за умови подання письмового Запиту.

 

Кропивницька ОДПІ

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *