Міжнародна агропромислова виставка “AGROEXPO” є найбільшою в Україні

Міжнародна агропромислова виставка "AGROEXPO" є найбільшою в Україні
 Під керівництвом заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулося засідання обласного організаційного комітету з питань виставкової діяльності. На засіданні було розглянуто питання підготовки та проведення “AGROEXPO – 2018”.
Міжнародна агропромислова виставка пройде із 26 по 29 вересня. Як повідомили організатори, цього року, як і минулого, також планується збільшення виставкової площі, що дасть можливість як виробникам, так і аграріям представити і побачити ще більше зразків техніки вітчизняних та іноземних брендів. Оргкомітет виставки активно займається удосконаленням інфраструктури виставкового комплексу. Основні зміни торкнуться критого виставкового павільйону. Планується іще один додатковий вхід з окремою зоною реєстрації.
Щодня на виставці на спеціальному полігоні проходитимуть польові демонстрації техніки.
Минулого року учасникам виставки надзвичайно сподобалося стронгмен-шоу під керівництвом Василя Вірастюка. У 2018 році, обіцяють організатори, шоу набуде кардинально нового формату і ще більшого розмаху. Спільно із Федерацією стронгмену України відбудуться міжнародні змагання, де силачі як з України, так і з інших країн випробують свої сили. Планується кілька видів вправ. Наприклад, тяга трактора, завантаження мішків на віз на швидкість, перекидання мішків із піском через планку, «карусель Конана» та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *