На Кіровоградщині жінку за несплату аліментів засудили до суспільно корисних робіт

 Вперше в Кіровоградській області злісну боржницю зі сплати аліментів притягнули до адміністративної відповідальності й призначили покарання у вигляді виконання суспільно корисних робіт на 120 годин. Відповідну постанову виніс суддя Добровеличківського районного суду на підставі складеного державним виконавцем протоколу.

За словами начальника обласного управління юстиції Вадима Гуцула, мешканка Добровеличківки ухилялася від утримання власного сина впродовж чотирьох років. За цей час сума боргу сягнула 11 860 гривень.

«Боржниця не має офіційного доходу та майна. У зв’язку з цим суд постановив накласти на жінку адміністративне стягнення у виді виконання суспільно корисних робіт на 120 годин. Оплата за них буде спрямована на часткову ліквідацію заборгованості зі сплати аліментів», – прокоментував посадовець.

Варто відзначити, що на Кіровоградщині державні виконавці направили до суду 132 протоколи, які будуть в подальшому розглядатися судами, про вчинення боржниками адміністративного правопорушення у зв’язку з заборгованістю зі сплати аліментів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *