Кропивницький готується до зустрічі Великодня: ярмарок, фестиваль та багато іншого

22 березня, у міській раді Кропивницького відбулось засідання комісії сприяння дотриманню законодавства про свободу совісті та релігійні організації.

На засідання, присвяченому організації підготовки до зустрічі свята Воскресіння Господнього у Кропивницькому, були запрошені представники різних релігійних організацій та керівники виконавчих органів і комунальних служб.

Керівництву КП «Міськсвітло» було доручено забезпечити безперебійне освітлення територій культових установ під час святкової служби. А управління розвитку транспорту та зв’язку отримало завдання організувати і забезпечити подовжений графік роботи громадського транспорту, щоб усі віряни мали змогу дістатись на Великодню службу. Графіки руху транспорту будуть оприлюднені на офіційному сайті міської ради після проведення наради з керівниками підприємств-перевізників.

Представники патрульної поліції отримали доручення від секретаря міської ради забезпечити безпеку дорожнього руху біля культових споруд та у разі необхідності перекрити його.

За інформацією начальника управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького Сергія Горбовського, напередодні Великодня в обласному центрі планується проведення Великоднього ярмарку, фестивалю “Писанкове диво”, а також багато яскравих святкових акцій за участі майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *