В Бобринці виявлено авто з підробленими номерами кузова

В м. Бобринець працівниками ТСЦ №3543 виявлено DAEWOO Nexia з підробленими номерами кузова.

До територіального сервісного центру МВС в м.Бобринець  звернувся громадянин з питань перереєстрації автомобіля DAEWOO Nexia. У результаті перевірки з’ясувалось , що ідентифікаційне позначення номера кузова змінювалося шляхом механічного заміни номерної деталі не в умовах заводу виробника, а кустарно.

В зв`язку з цим про даний факт було поінформовано працівників Бобринецького відділу поліції , якими було затримано вищевказаний автомобіль.

Уберегтися від купівлі транспортного засобу з підробленими номерами кузова чи двигуна можна, якщо звернутися до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі – продажу та перереєстрації авто під час якої проводиться огляд ТЗ фахівцем НДЕКЦ МВС. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно і заповнюється адміністратором в електронній формі.

У випадку перереєстрації ТЗ за договором купівлі – продажу, огляд ТЗ фахівцями експертної служби МВС є обов’язковим. За бажанням власника транспортного засобу, на підставі заяви, може бути проведене експертне дослідження ідентифікаційних номерів ТЗ.

Експертний огляд ТЗ працівниками НДЕКЦ МВС проводиться безкоштовно.

При експертному дослідженні експерти визначають достовірність ідентифікаційних номерів ТЗ та реєстраційних документів. За його результатами власник ТЗ отримує відповідний висновок. Це платна послуга, і її вартість залежить від складності експертного дослідження та країни виробника ТЗ(вітчизняного чи іноземного виробництва).

Експертне дослідження доцільно обирати в разі, якщо при огляді в експерта виникнуть сумніви в достовірності ідентифікаційних номерів, радять у сервісному центрі МВС.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *