Співпраця громадськості та патрульної поліції на засадах партнерства: у Кропивницькому відбулася презентація конкурсу проектів від PTAP Agriteam

21 лютого у Кропивницькому в приміщенні «Прес-клубу реформ» відбулася презентація конкурсу фінансування проектів, спрямованих на покращення взаємодії поліції із громадськістю міста задля підвищення рівня безпеки в громаді.

У рамках презентації представники відділу по зв’язкам із громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області розказали про особливості конкурсу, умови участі та навели приклади проектів, які вже були успішно реалізовані в інших містах України в рамках попереднього етапу цього конкурсу.

Нагадуємо, що ініціатором конкурсу є Інноваційній Фонд з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF) від PTAP Agriteam (детальніше за посиланням https://www.facebook.com/ptap.ukraine).

До участі у конкурсі запрошуються громадські організації та ініціативні групи громадян Кропивницького, які прагнуть втілювати проекти, спрямовані на підвищення ефективності співпраці патрульної поліції та громади.

Порядок подачі заявок для участі в конкурсі фінансування проектів:
- реєструйтесь за посиланням: https://goo.gl/pvy69j та отримуйте форму заявки від координатора Інноваційного Фонду на отримання фінансування;
- заповнюйте та надсилайте заявку до 7 березня;
- очікуйте на оголошення результатів відбору проектів у квітні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *