Учні шкільного лісництва “Екос” провели акцію “Годівничка”

Зима важкий час для птахів. Найбільш небезпечні для них дні, коли після відлиги різко наступають морози і кожне дерево, чагарники, будинки вкриваються крижаним покровом, з-під якого птахи не в силах добувати собі їжу. Тож доля пернатих  цілком залежить  від  доброти  та  милосердя людей.

Доброю традицією  в  учнівському  лісництві  «Екос», котре  діє  на  базі  Тишківської  ЗШ І – ІІІ ступенів №1 і яким опікується Оникіївський лісгосп, стало проведення взимку акції «Годівничка». Нинішнього року в ній взяли участь 59 учнів, найактивнішими були вихованці 7 – 8 класів, які зробили 20 годівничок і розвішали  їх на території школи. 
Учасники усіляко експериментували з матеріалами, формами, розмірами, стилями. Виготовляли годівнички з дерева, картону, пластикових пляшок тощо. Діти  намалювали   зимуючих  птахів  нашої  місцевості, заготовили  насіння  для пташиних їдалень.
А ще молодь подарувала годівничку своїм давнім друзям і наставникам - працівникам Тишківського лісництва, щоб і вони піклувалися про птахів.
Тож завдяки турботі дітей пташиний гомін не зникне з обійсть нашого села.
Керівник шкільного лісництва «Екос» Сербіна С.І.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *