У Знам’янці відбувся відкритий чемпіонат з військово – спортивних багатоборств

12 лютого 2018 року на базі Знам’янського міського спортивно – технічного клубу Товариства сприяння обороні України був проведений відкритий чемпіонат з військово – спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів, військово – патріотичних клубів міста Знам’янки і Знам’янського району, присвячений 29 – ій річниці виведення військ з Афганістану.

Під час урочистого відкриття зі словами привітань до учасників звернулися директор Знам’янського МСТК ТСОУ, учасник бойових дій на території Афганістану В. Колебіденко, міський голова С. Філіпенко, голова Кіровоградської обласної організації УСВА В. Остащук, військовий комісар Знам’янського військового комісаріату полковник О. Чижма, голова Кіровоградської асоціації інвалідів АТО С. Лещик, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї,молоді, спорту і охорони здоров’я Знам’янської міської ради А. Сугарей, головний спеціаліст відділу освіти Знам’янської міської ради Т. Попова, депутати Знам’янської міської ради від Знам’янської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» А. Мороз та Ю. Майборода.

Несподіваним та приємним сюрпризом для всіх присутніх став виступ Г. Коломієць, помічника народного депутата України С. Березкіна: розпорядженням Голови Верховної Ради України А. Парубія за заслуги перед Українським народом, багаторічну працю у напрямку патріотичного виховання молоді та юнацтва, активну громадську діяльність директора Знам’янського МСТК ТСО України В. Колебіденка нагороджено Грамотою Верховної Ради України.

Для участі у змаганнях прибули 12 команд зі Знам’янки та Знам’янського району і команда ПСК «Захист» з Олександрії.

Цього разу юнаки та дівчата змагалися у стрільбі з гвинтівки, розбирали і складали автомат, а також намагалися перемогти у швидкості спорядження магазину патронами.

У підсумку І місце під час неповного розбирання та складання автомата АК – 47 виборов Драгун Владислав (ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей»), на ІІ місці – Клименко Олександр (ПТУ № 12), на ІІІ – Гребенніков Микола (ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І – ІІІ ст.»).

На рубежі «Спорядження магазину автомата АК–47 патронами» переможцями стали учні ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І – ІІІ ст.» Панфіл Василь та Семенкова Христина, виборовши І та ІІІ місця відповідно.12
На ІІ місці – Клименко Олександр (ПТУ № 12).

У стрільбі з гвинтівки найкращим був учень Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст. № 7 Дюков Денис, на ІІ місці – Холодович Кирило (Знам’янська ЗШ І – ІІІ ст. № 4), на ІІІ – Іванюта Анна (ПТУ №12).

І командне місце посіла команда ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І – ІІІ ст.» (філія), ІІ – команда Знам’янського ПТУ № 12, на ІІІ місці – команда ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей».

Усі переможці були нагороджені дипломами Знам’янської міської ради та Знам’янського МСТК ТСОУ, медалями та пам’ятними подарунками. Аби учасники змагань відновили сили та зігрілися, представники Знам’янської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» почастували всіх смачним кулішем та чаєм, приготованими на вогнищі.

До 29 – ої річниці виведення військ з Афганістану директор Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденко та заступник голови Знам’янської міської організації УСВА О. Мазур вручили пам’ятні медалі «Учасник війни в Афганістані» інструкторам ЗМСТК, ветеранам війни в Афганістані В. Полякову та В. Чінчою.

А голова Кіровоградської асоціації інвалідів АТО С. Лещик від своєї організації подарував Знам’янському МСТК ТСО України дві пневматичні гвинтівки.

 

І. Іваненко, заступник директора Знам’янського МСТК ТСО України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *