Патрульні поліцейські продовжують проводити уроки безпечної поведінки для школярів

Сьогодні, 16 лютого, працівники відділу зв’язків з громадськістю УПП в Кіровоградській області завітали до КЗ НВО «Мрія», де разом із спеціалістами Управління превентивної діяльності ГУ НП в Кіровоградській області провели урок на тему «10 головних правил безпеки для дітей». Захід відбувся для учнів 2-го класу.

Школярі дізналися як діяти у разі небезпеки, як захистити себе якщо хтось із однолітків вимагає гроші або мобільний телефон, яку інформація є конфиденційною, як поводити себе із незнайомими предметами, як-то пакети, банки та пляшки, що можуть містити отруйні речовини, тощо.

Також малечі пояснили значення дорожніх знаків, розмітки, сигналів світлофору та розповіли, як поводитися на дорозі та в разі виникнення нестандартних ситуацій.

Під час зустрічі школярі ставили патрульним різноманітні запитання. Найбільше їх цікавило: як стати патрульним поліцейським і який навчальний заклад для цього потрібно обирати в майбутньому.

Такі бесіди для дітей є дуже корисними, кажуть вчителі. Незважаючи на те, що педагоги постійно проводять для малечі спеціальні уроки на тему безпеки дорожнього руху, «жива», інтерактивна розмова зі справжніми охоронцями порядку учням подобається більше.

Тепла зустріч з охоронцями порядку не обійшлась без традиційних спільних фото на згадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *