На Кіровоградщині у всесвітній день закоханих одружилися двоє поліцейських

Світлана Таровик та Іван Вєлєв сьогодні взяли шлюб в центральному РАЦСі Кропивницького. Головним свідком на урочистій церемонії став їх шестирічний синочок – Микола, серед почесних гостей – батьки, друзі молодят та, звичайно ж, колеги по роботі. Саме через це, зізнається Іван, урочистості вдалося запланували якраз у час обідньої перерви.

До такого важливого у житті родини кроку пара підходила з особливим натхненням. Рішення побратися саме 14 лютого, за словами Світлани, спало на думку їй. Адже почуття у молодій родині, вважає, без перебільшення перевірені часом. Пропозицію дівчина отримала вже давно, а от із організацією заходу підтримали колеги та товариші по службі, яких у Вєлєвих чимало.

Світлана працює провідним спеціалістом сектору документального забезпечення Головного управління поліції області, Іван Вєлєв завідує складом озброєння управління логістики та матеріально-технічного забезпечення обласного главку відомства.
Познайомилися молоді люди на роботі. Дружні стосунки між ними досить швидко переросли в ніжні почуття, з якими зростали взаємоповага, підтримка та порозуміння. Однією з найважливіших подій для них обох стало народження первістка – Миколки.

Перед урочистою церемонією усміхнений хлопчик поводить себе спокійно і зовсім не хвилюється, на відміну від своїх батьків, дідусів та бабусь. Пояснює, у його родині сьогодні свято і у нього відповідальне завдання – тримати подушечку з обручками, по секрету ділиться таємницею – що саме з татом сьогодні даруватимуть мамі Світлані на день закоханих.

На завершення заходу розчулені і щасливі наречені приймали вітання від своїх рідних, друзів і колег.

Від імені колективу поліції області та очільника обласного главку Сергія Кондрашенка, з днем народженням сім’ї пару привітав керівник управління ЛМТЗ ГУНП в області Петро Крейтор. Він побажав молодій родині злагоди і благополуччя, та, звичайно ж, пронести почуття любові один до одного через все життя.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *