На службу в поліції Кіровоградщини стартував конкурс на понад 20 посад

Про це повідомила начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення поліції області Олена Серебреннікова під час брифінгу, що відбувся у відомстві.

Набір розпочався відсьогодні і триватиме до 26 лютого. Громадяни, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні заповнити анкету на порталі «Система відбору кандидатів на службу в Національну поліцію України» - nabir.np.gov.ua та подати необхідний перелік документів у зазначений період.

Відбір проводиться на 10 посад інспекторів сектору реагування патрульної поліції, 10 посад поліцейських ізоляторів тимчасового тримання та 2 посади поліцейських з обліку, зберігання речових доказів та озброєння.
Основні вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади інспектора СРПП: громадянство України, вища освіта, знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції» та вільне володіння українською мовою. При цьому, на посади поліцейських ІТТ та поліцейських з обліку, зберігання речових доказів та озброєння вимоги до кандидатів аналогічні, окрім однієї – на дані посади достатньо мати повну загальну середню освіту.
Процес відбору кандидатів включає 5 етапів:
- проведення тестування на знання законодавчої бази, а також на загальні здібності і навички;
- проходження медичного обстеження;
- складання нормативів для визначення рівня фізичної підготовленості;
- психологічне тестування;
- проведення співбесід поліцейською комісією з тими особами, які пройшли успішно зазначені етапи відбору.
Із більш детальною інформацією про конкурсні етапи відбору всі бажаючі мають можливість ознайомитися на порталі «Система відбору кандидатів на службу в Національну поліцію України».

Також під час брифінгу Олена Вікторівна наголосила, що ГУНП в області проводить відбір кандидатів на навчання за денною формою до вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських за державним замовленням.
Реєстрація та прийом документів на навчання триватиме до 15 травня поточного року.
До вишів МВС можуть бути зараховані громадяни України, яким станом на 31 грудня року вступу виповниться 17 років.

При вступі до ВНЗ кандидатам на навчання, окрім реєстрації онлайн-анкети на Порталі відбору кандидатів на навчання Нацполіції України - osvita.np.gov.ua та подачі документів до сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ ГУНП в області, що розташований у м. Кропивницькому, необхідно буде пройти військово-лікарську комісію та перевірку рівня фізичної підготовленості.
У разі виникнення питань, кандидати можуть звернутися за практичною допомогою та роз’ясненнями до працівника кадрового забезпечення у відділ або відділення поліції за місцем свого проживання чи безпосередньо до сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ ГУНП в області за адресою: м. Кропивницький, вул. В.Чміленка, 41, а також за телефонами: (067) 523-10-90, (050) 383-99-96 щодня з 09:00 до 17:00, окрім вихідних та святкових днів.

За матеріалами управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *