Минулого року понад 200 учасників АТО з Кіровоградщини здобули професію водія за бюджетною програмою

На щотижневій апаратній нараді голови облдержадміністрації директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров поінформував про заходи із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції.
Зокрема, посадовець наголосив, що за відповідною бюджетною програмою протягом 2015-2017 років 558 учасників АТО з Кіровоградщини пройшли професійну адаптацію на курсах водіїв транспортних засобів на загальну суму 3 млн.грн.
На 2017 рік були передбачені видатки у сумі 993,3 тис.грн. Управліннями було укладено 79 договорів з автошколами для навчання 201 учасника АТО.
На 1 січня 2018 року для навчання 236 учасників АТО на курсах водіїв загальна потреба у коштах складає 953,3 млн.грн. З метою стовідсоткового охоплення учасників АТО заходами професійної адаптації директор профільного департаменту ОДА закликав керівників міст та районів внести відповідні зміни (доповнення) у районні та міські комплексні програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2020 роки, якими передбачити видатки на навчання учасників АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *