У Новомиргородському районі оновлюють матеріально-технічну базу опорних шкіл

Голова Новомиргородської райдержадміністрації Олександр Сенченко побував з робочим візитом у навчально-виховному об’єднанні «Новомиргородська загальноосвітня школа № 2 – дошкільний навчальний заклад». Спільно з начальником відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олександром Єпанчею керівник району поспілкувався з адміністрацією та педагогічним колективом школи, взяв участь у батьківських зборах майбутніх першокласників.
Виступаючи перед вчителями та батьками, Олександр Сенченко окреслив основні перспективи розвитку навчального закладу у 2018 році. Голова РДА, зокрема, наголосив, що заклад є опорним (до нього входять ще три філії, розташовані в селах Кам’янка, Дібрівка, Шпакове) і це сприятиме зміцненню матеріально-технічної бази в цілому всього навчально-виховного об’єднання. Так, цього року на подвір’ї школи заплановано встановити сучасний спортивний майданчик, який буде придбано за кошти районного й Державного бюджетів. Враховуючий той факт, що в наступному начальному році в школі буде впроваджено науково-педагогічний проект «Інтелект України», планується придбати комплекс інформаційних та технічних засобів навчання. Серед господарських проблем, які потребують вирішення в навчальному закладі, – ремонт системи опалення та облаштування внутрішніх туалетів.
Олександр Сенченко також зазначив, що в НВК вже відремонтовано спортзал та встановлено індивідуальне опалення, та вручив директору навчально-виховного об’єднання Віталіні Литвиненко ноутбук для потреб педагогів і учнів.
За матеріалами веб-сайту Новомиргородської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *