Кропивницькі скелелази стали чемпіонами України серед студентів

Чемпіонат України зі скелелазіння серед студентів, що проходив із 18 по 20 жовтня, у Кременчуку зібрав 90 найсильніших спортсменів з усієї країни. Скелелази  з  Дніпропетровської, Харківської, Донецької, Кіровоградської, Запорізької, Полтавської, Сумської, Житомирської області та з Києва вправлялися у  різних  видах програми: на швидкість, складність та у багатоборстві.

Кропивницькі скелелази - вихованці КДЮСШ  № 1, комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» виступили успішно. Юрій Побережець зайняв І місце у швидкості, Ярослав Ткач – І місце у складності  і багатоборстві, Ніл Плохов – ІІ місце та Ярослав Ткач – ІІІ місце у програмі  швидкість.

В командному заліку серед регіонів збірна команда Кіровоградської області в швидкості стала чемпіоном та бронзовими призерами в трудності та в багатоборстві.

Переможці та призери змагань нагороджені медалями і дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України.

Готували спортсменів до змагань тренери Микола Побережець та Валентина Русінова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *