Кропивницький: спортсмени-рятувальники здобули “золото” в змаганнях з волейболу

Тривають комплексні змагання в рамках обласного чемпіонату з рукопашного бою серед працівників правоохоронних органів та військовослужбовців організовані Кіровоградською обласною Федерацією рукопашного бою під патронатом Управління СБУ в Кіровоградській області. Сьогодні, 19 жовтня, відбулись змагання з волейболу. Участь у змаганнях взяли 4 команди – представники силових структур Кіровоградщини, серед них – спортсмени-рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області.

Волейбол – командний вид спорту, правила якого вимагають точних, ефективних атакуючих дій кожного спортсмена відповідно до визначеної позиції на майданчику, та одночасно – команда має діяти як єдиний організм, щоб забезпечити перемогу. Так само діють при виконанні професійних обов’язків рятувальники – кожен виконує свої функції при ліквідації надзвичайних подій чи ситуації, але при цьому лише злагодженість дій може гарантувати перемогу над пожежами чи іншим лихом. Зважаючи на це, спортивні змагання допомагають рятувальникам не лише тримати відмінну спортивну форму, але й тренують вміння працювати в команді.

У ДСНС в області представили 8 спортсменів-рятувальників: Валіхновський Владислав, Назаренко Сергій, Мошенко В’ячеслав, Земба Дмитро, Чорноіваненко Олександр, Турецький Ігор, Забелястий Олександр та Толкач Станіслав.

Запекла боротьба за перше місце розгорнулась між рятувальниками і представниками Національної поліції та йшла майже на рівних. Проте сьогодні абсолютну перемогу здобули наші спортсмени, з чим ми щиро їх вітаємо та бажаємо наступних перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *