На Кіровоградщині поліцейські провели фінальні змагання з міні-футболу за «Кубок Незалежності» під патронатом керівника поліції регіону

У напруженій боротьбі кубок переможця виборола команда Управління кадрового забезпечення обласного главку, друге та третє місця розділили між собою команди Кропивницького районного відділення та Слідчого Управління поліції області.

Перший етап змагань відбувся минулого тижня. В ньому взяли участь усі територіальні підрозділи. Команди-переможці, які вийшли до фінального етапу, прибули сьогодні, 16 серпня цього року, на футбольний майданчик «Енергоспорт» у Кропивницькому.

У подальшому перемогу виборювали між собою команди Управління кадрового забезпечення та превентивної діяльності, Слідче управління, Олександрійського, Долинського, Новоукраїнського відділів, Новоархангельського відділення та Кіровоградське районне відділення поліції. Протягом гри футболістів підтримували їх колеги-вболівальники.

Наприкінці заходу відбувся найхвилюючий момент – вручення переможних кубків, дипломів, медалей та призів керівником поліції області Романом Козьяковим.

Він привітав команди з перемогою, вручив заохочувальні призи усім командам-учасникам змагань та подякував за хорошу динамічну гру, яка принесла задоволення усім, хто спостерігав за тим, що відбувалося на футбольному майданчику.

«Ідея організувати щорічні футбольні змагання, в яких за звання найсильнішої команди могли б поборотися представники кожного територіального підрозділу та служби апарату управління, виникла не випадково, адже працівники поліції постійно приділяють увагу фізичній підготовці, мають добре підготовлені команди, які беруть участь не лише у відомчих турнірах, а й у загальноміських та обласних змаганнях. Цього року, як приклад, поліцейські Кіровоградщини зіграли товариський футбольний матч з колегами із Черкас. Тому було прийнято рішення провести такі змагання на рівні обласного главку, аби ще раз довести –командний дух і прагнення до перемоги властиве нашим поліцейським не лише в роботі, а й у спорті, – розповідає організатор змагань, заступник керівника обласного главку Руслан Горяченко.
Цього року змагання серед поліцейських з міні-футболу за «Кубок Незалежності» під патронатом керівника поліції регіону на Кіровоградщині відбувся вперше, однак надалі проводитиметься щороку. Тож у спортсменів є достатньо часу для того, аби наступного разу вибороти для своєї команди звання «найсильнішої».

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *