У Кропивницькому розпочався чемпіонат Європи з бейсболу

 
Сьогодні у Кропивницькому, на бейсбольному стадіоні ОСДЮШОР 2 відбулася унікальна для нашої області та України спортивна подія – відкриття кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи з бейсболу (група “С”), який триватиме з 23 по 28 липня.
На турнір прибули бейсбольні збірні команди Грузії, Естонії, Румунії, Угорщини. Разом із збірною України вони виборюватимуть путівку на літні Олімпійські ігри 2020 року, що проходитимуть у м.Токіо.
Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітали перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, президент федерації бейсболу і софтболу України Андрій Ніколаєнко.
Національна збірна України з бейсболу вперше за свою майже 25-річну історію гратиме відповідальні міжнародні матчі у себе вдома, перед своїми уболівальниками.
В рамках групового турніру з 23 по 27 липня, команди щодня гратимуть по два матчі об 11.00 та о 16.00 за київським часом. Перша гра, у рамках чемпіонату розпочалася вже сьогодні між командами України та Естонії.
Фінал відбудеться 28 липня о 14.00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *