У Кропивницькому відзначатимуть Міжнародний олімпійський день масовими легкоатлетичним і вело - кросами

Масовими легкоатлетичним забігом і велопробігом відзначать кропивничани Міжнародний олімпійський день 23 червня.

Як повідомив під час прес-конференції начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Колодяжний, цього дня о 9.00 одночасно стартуватимуть дві колони: легкоатлетів від Меморіального комплексу «Фортечні вали» і велосипедистів від вулиці Полтавської, щоб зустрітися на площі перед міською радою Кропивницького.

- У центрі міста відбудуться урочистості з нагоди Міжнародного олімпійського дня, - відзначив Сергій Колодяжний. – У святковій атмосфері будуть вручені заслужені державні нагороди видатним спортсменам відділення Інваспорту, які гідно презентували рідне місто на спортивних змаганнях найвищого рівня. Спортивні школи обласного центру отримають сертифікати на спортивний інвентар та обладнання, а кращі спортсмени міста – цінні подарунки.

Під час урочистостей будуть також підбиті підсумки міського конкурсу «Молода людина року – 2018». Імена лауреатів цьогорічного конкурсу стануть відомими відразу у семи номінаціях.

На юних учасників свята чекають різноманітні і цікаві ігри, вікторини. Сертифікати про участь у відзначення Міжнародного олімпійського дня отримають наймолодший і найповажніший за віком учасники та найспортивніша родина Кропивницького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *