На Кіровоградщині стартував обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

14 червня 2018 на Кіровоградщині стартував ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Цього року він проводиться на території Світловодської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 2. Тут зібралися більше 400 учасників віком до 17 років – учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів області, об’єднаних на добровільних засадах у рої, сотні, курені. Рій – переможець обласного етапу буде направлений для участі у ІІІ (Всеукраїнському) етапі Гри.
В день старту обласного етапу учасники змагань провели мистецький конкурс”Ватра” (“Слава героям”), взяли участь у козацькій раді, організували вечірні гутірки за інтересами.
Сьогодні, у Світловодську, на набережній Кременчуцького водосховища, відбулось урочисте відкриття обласного збору активістів Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»).
Учасників обласних змагань привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
- Ви приїхали з різних куточків нашої області. Та найголовніше що дасть вам ця гра – можливість спілкування один з одним. Впевнений, що змаганняперетворять усіх вас не на суперників, а на справжніх друзів, здатних підтримати один одного. Саме так народжується нова генерація.Ви - майбутнє нашої держави, нової України – країни успішних людей, – наголосив він.
Наступні кілька днів стануть для юнаків важкою роботою: змагання “Туристсько-спортивна смуга перешкод”, конкурс з надання першої долікарської допомоги з елементами рятувальних робіт, конкурси з облаштування польового табору, силові та інтелектуально-творчі змагання – далеко не повний перелік заходів, що міститься у програмі Гри. Тож Сергій Кузьменко побажав усім її учасникам, щоб ця робота стала справжнім задоволенням для кожного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *