У Кропивницькому відбулися змагання юних гімнасток “Квітка України”

Другий рік поспіль у квітні в Кропивницькому проходить Всеукраїнський турнір з гімнастики художньої – “Квітка України”. Свято краси і грації проходить під егідою майстра спорту України з гімнастики художньої, неодноразової переможниці Всеукраїнських та міжнародних змагань Катерини Квітки, за підтримки облдержадміністрації та Народних депутатів України Андрія Павелка та Олександра Горбунова.
В урочистому відкритті турніру взяв участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Звертаючись до учасників спортивної події, він висловив сподівання, що турнір матиме свою історію і успіх. Юним учасницям змагань керівник області побажав якнайкраще продемонструвати свою майстерність та здобути омріяну перемогу.
Принагідно голова облдержадміністрації повідомив про зміни, що очікуються ближчим часом у спортивній інфраструктурі області.
“Нинішнього року на Кіровоградщині будуть збудовані десятки мультифункціональних спортивних майданчиків. Нині триває масштабна реконструкція СДЮШОР №2 у Кропивницькому, - зазначив Сергій Кузьменко. Він підкреслив, що влада й надалі приділятиме увагу розвитку спорту, аби “діти мали гідні умови для навчання та занять спортом”.
Під час урочистостей грамотами, медалями та подарунками нагороджено гімнасток наймолодшої групи спортсменок, які виступили у перший день змагань.
Загалом у турнірі беруть участь 150 спортсменок у складі 14 команд із 8 регіонів України. Гімнастки змагаються в різних категоріях, починаючи з юнацького розряду і закінчуючи майстрами спорту України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *