На Кіровоградщині реконструюють спортивні майданчики для міні-футболу

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області зареєстровано повідомлення про початок виконання будівельних робіт по реконструкції спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям в шести навчально-виховних сільських та районних закладах освіти області.
Спортивні майданчики з’являться у Новоукраїнському, Маловисківському, Олександрійському, Петрівському, Добровеличківському, Новомиргородському районах. Зокрема, у селі Рівне, Велика Виска, Червона Кам’янка, Новий Стародуб та смт Добровеличківка і в місті Новомиргород.
Замовником виконання вказаних робіт виступило Управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Будівництво та реалізація цього проекту відбудеться за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 №714, наказу Мінрегіону від 01.11.2017р. №287, яким затверджено перелік об’єктів, що фінансуються у 2017 році за рахунок цієї програми. Загалом у рамках вказаної програми на Кіровоградщині заплановано збудувати 12 спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *