«Золотой Век» не зміг вдруге подужати «Ніко-Баскет»

До Кропивницького команда Георгія Ступенчука повертається з високо піднятою головою, маючи у своєму активі впевнену перемогу у суботньому матчі – 80:57 (19:22, 16:15, 31:8, 12:14) та досить прикру поразку за неоднозначного суддівства у недільному – 78:70 (18:13, 19:20, 15:19, 26:18).

Початок зустрічі став віддзеркаленням першої чверті суботнього поєдинку. Гравці «Золотого Века» знову важче за суперників входили в гру і фактично від стартового свистка арбітра опинилися у ролі наздогоняючих. За три з половиною хвилини до кінця чверті перевага господарів досягла десяти очок – 18:8. Однак розвити свій успіх господарям не дозволила самовіддана гра кропивничан, які знайшли у собі сили та скоротили у підсумку відставання до п’яти очок – 18:13. Краще справи у підопічних Георгія Ступенчука пішли у другій чверті, яку гості виграли – 20:19, однак лідирувати у зустрічі продовжували гравці «Ніко-Баскета» – 37:33.

Після великої перерви «Золотой Век» остаточно вирівняв своє становище на паркеті. Особливо цьому посприяли два точні трьохочкові Олексія Масальського у кінцівці третьої десятихвилинки, який встановив рівний рахунок на табло – 52:52. У вирішальній четвертій чверті у гостей розладилася гра у нападі, тоді як миколаївці декілька разів влучили здалеку і вирішили таким чином долю поєдинку на свою користь – 78:70.

– Ми залишилися незадоволеними рівнем суддівства і після гри висловили свої претензії делегату матчу, – зазначила у телефонній розмові виконавчий директор БК «Золотой Век» Людмила Сиділо. – У багатьох результативних моментах судді відверто помилялися. Суперники багато фолили і зривали перспективні атаки наших гравців, але арбітри часто-густо цього просто не помічали. На такому рівні, у центральному матчі групи між двома лідерами таке суддівство однозначно недопустиме, – наголосила Людмила Сиділо.

Відзначимо, найрезультативнішими гравцями у складі «Золотого Века» у недільному поєдинку стали Олексій Масальський (13 очок), Максим Козловець (10 очок), В’ячеслав Моторчук (дабл-дабл – 12 очок, 12 підбирань), Дмитро Антонець (14 очок) та Богдан Сосой (13 очок).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *