«Золотой Век» впевнено перемагає у першій грі року

Дебютну зустріч 2018 року у чемпіонаті України серед команд вищої ліги кропивницький «Золотой Век» провів надупевнено, на класі перегравши непоступливий МБК «Маріуполь» – 104:86 (22:29, 27:12, 24:18, 31:27).

Із перших секунд суботнього протистояння гравці «Маріуполя» активно взялися підтверджувати реноме незручного суперника. Скориставшись дещо невпевненою грою «золотих» на старті зустрічі, маріупольці витиснули максимум із своїх моментів і у підсумку виграли першу чверть  – 29:22. Однак вже у наступній десятихвилинці команда Георгія Ступенчука віднайшла свою гру і швидко прибрала ініціативу до власних рук. За лічені хвилини господарі наздогнали суперників у рахунку і вийшли вперед.

Після великої перерви «Золотой Век» продовжив домінувати на майданчику. У середині заключної десятихвилинки, коли перевага господарів сягнула 15 очок, Георгій Ступенчук задіяв у матчі молодих гравців Руслана Фортуну і Владислава Лукінського. Молодь, до слова, «каші не зіпсувала». Обидва баскетболісти встигли запам’ятатися декількома результативними діями у нападі. У цілому ж, уся команда «Золотого Века» провела надрезультативний матч. У першому поєдинку проти «Маріуполя» як завжди нестримним був Олександр Дробязко, який оформив дабл-дабл (20 очок, 11 підбирань), В’ячеслав Моторчук (16 очок, 9 підбирань), Олексій Масальський та Сергій Юрченко (по 14 пунктів), Богдан Сосой (13 очок) і Максим Козловець (10 очок).
Нагадаємо, завтра, 14 січня, команди проведуть другу гру туру. Початок зустрічі о 12:00.

Прес-служба ФБКО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *