Кропивницький святкує День міста

21 вресня Кропивницький відзначає День народження - 265 років. Організатори свята приклали максимум зусиль для розваг та цікавого лозвілля містян в цей святковий день. Дивіться наш фоторепортаж.

Цьогорічний 265-кілограмовий святковий пиріг - це композиція з кексів у вигляді мініпасочок у білій глазурі та медові пряники із картинами відомого художника Андрія Ліпатова.

У Ковалівському парку смаколиків та вражень вистачило на всіх. Цікавинки чекали уасників святкування дня міста взловж всіх алей парку. Неймовірної краси тематичні фотозони вражали фантазією майстрів, які їх створили. Кафе та ресторани пропонували смачненькі наїдки, особливою популярністю користувались  м’ясні страви. Смачний фуд корт розгорнувся на центральній площі парку, де містяни із задоволенням дегустували, купували та смакували різні сири, молочну та хлубобулочну продукцію.

 


Вулиця Дворцоів стала осередком культурної діяльності - тут малювали, танцювали, співали та створювали художні шедеври. Навчальні заклади приготували спеціальні цікавинки для всіх, хто завітав на свято Дня міста - можна було взяти участь у майстер-класі або досліді, послухати неймовірні виконання народних та ліричних пісень, отримати  цікаву інформацію.

 

  З одного боку площі Героїв Небесної сотні розташувалась рятувальна техніка, яку залюбки досліджувала малеча. З іншої сторони головної площі міста розташувалась виставка ретро-автомобілів. Жителі та гості міста залюбки фотографувались із транспортними експонатами.

 


Тим часом проходили останні приготування до вечірнього масштабного шоу та концерту співака Дана Балана.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *