У Кропивницькому завершила роботу найбільша виставка України Agroexpo-2018

У Кропивницькому закінчився останній день найбільшої виставки України - Agroexpo-2018. Протягом чотирьох днів компанії-експоненти пpезентувати нoвинки сільськогосподарської техніки вiтчизняних та іноземних брендів, яку можна було побачити і на стендах компаній, і безпосередньо в роботі в полі. Також гості та учасники відвідали безліч інформаційно-дискусійних заходів у критих павільйонах. Відвідати виставку встигли чимало політичних та відомих осіб країни.

Загальна площа експозицій цього року склала 125 000 квадратних метрів. Загальна кількість експонентів - 592 компанії.

“Покровський ярмарок” особливо приваблював творчістю народних колективів, смачною їжею, різноманітними напоями, сувенірною продукцією, широким вибором одягу та предметів вжитку.

Спеціальна експозиція тваринництва та птахівництва радувала як найменших відвідувачів виставки, так і фермерів з усіх куточків України, які мали можливість поповнити свої хазяйства живністю.

Стронгмен-шоу під керівництвом Василя Вірастюка, яке проходило на виставці в минулому році, на AGROEXPO-2018 набуло кардинально нового формату і ще більшого розмаху. Організатори виставки спільно з Федерацією стронгмену України провели міжнародні змагання – Етап Кубка світу «AGROEXPO strongman CUP 2018», де українські богатирі змагалися із силачами з інших країн.

Щоб відчути атмосферу виставки неодмінно варто було її відвідати, а якщо Ви не встигли - наш фоторепортаж для Вас.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *