Нове підкріплення: 72 патрульних поліцейських склали присягу на вірність українському народові

Сьогодні, 30 січня, на плацу перед Управлінням патрульної поліції в Кіровоградській області, прийняли присягу 72 нових співробітників.

Привітати новачків прийшов начальник ГУНП в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко, представники громадськості, діючі працівники поліції, рідні та друзі.
Новобранці в унісон зачитали присягу разом із командиром батальйону УПП в Кіровоградській області Володимиром Хляном і заспівали гімн.

Звертаючись до особового складу, начальник Управління патрульної поліції в Кіровоградській області зауважив, що ті, хто вирішив вступити на службу, вибрали нелегку, але почесну місію.

«Я бачу вогонь у ваших очах, впевненість у своїх силах та знаннях. Бажаю вам реалізувати свій могутній потенціал під час несення служби. Вірю, що набуті під час навчання знання, а також досвід колег, з якими ви пліч-о-пліч нестимете службу, допоможуть Вам стати справжніми професіоналами», - зауважив старший лейенант поліції Антон Цюцюра.

Після цього вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто віддав життя, захищаючи країну.

З вітальним словом до нових поліцейських звернувся й очільник ГУНП області Сергій Кондрашенко.

«Окремо хочу звернутися до патрульних, які тільки-но починанають свою службу з постановами, які багато років чув сам від своїх колег та наставників. Приймаючи у службовій діяльності важливі рішення, згадуйте проголошені вами слова, ні на крок не відступайте від них, будьте справедливими, виваженими, стриманими і одночасно принциповими поліцейськими. На вас покладається наше суспільство. Спокійної вам служби та підтримки від людей», - наголосив полковник Сергій Кондрашенко.

Серед 72 новачків – 11 жінок, та 10 учасників АТО на сході країни. Нові патрульні, які нині одягли форму та вийшли на плац, успішно пройшли усі етапи відбору та тривале навчання. За словами патрульної Яни Пастушенко, яка разом із іншими новобранцями 4 місяці проходила навчання в Одесі, навчальна програма була не з легких, але насиченою і цікавою.

«Думаю, що всі потрібні навички ми здобули. Вже познайомилися зі старшими колегами, тому сподіваємося, що своїм досвідом вони з нами поділяться. Впевнена, що з підтримкою колег нам все вдасться», - розповіла поліцейська.

«Кожен повинен зрозуміти та усвідомити, що від його діяльності залежить дуже багато і кожен може реально змінити нашу країну на краще», - додав заступник командира батальйону УПП в Кіровоградській області Денис Скобіоале

Вже із завтрашнього дня новобранці приєднаються до своїх колег і вийдуть на своє перше патрулювання.

Особлива подяка за надані фотографії Григорію Зубу та Олександру Майорову

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *