Бійці 3-го окремого полку спеціального призначення долучились до відзначення Дня Соборності України

Щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році, по всій країні відзначають цей день. Роком раніше, 22 січня 1918 р. Українська Центральна Рада прийняла IV Універсалу, яким проголосила повну незалежність УНР.

В цей історичний день по всій країні люди єднаються під час громадських акцій. Не стоять осторонь і військовослужбовці 3-го полку – сьогодні разом з жителями Кропивницького вони взяли участь в урочистостях з нагоди свята. Учасники акції на площі ім. Богдана Хмельницького створили символічне коло, що символізувало єдність українського народу, а представники полку поклали квіти до народного пам’ятника військовослужбовцям 3-го полку, які загинули на сході, виборюючи цілісність та суверенітет держави.

У своїх виступах, представники влади, які брали участь у заході, акцентували увагу на тому, що нині військовослужбовці продовжують захищати суверенітет держави та цілісність її кордонів, висловлювали слова вдячності військовим, які беруть безпосередню участь у цьому.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *