“Чорна п’ятниця”: безпечний та вигідний шопінг з ПриватБанком

 Як “чорну п’ятницю” зробити найщасливішим днем року - придбати все, що хочеться, а не лише те, на що вистачає коштів, радить кропивничанам ПриватБанк.

29 листопада цього року стартує “чорна п’ятниця” і розпочинає новорічно-різдвяний сезон розпродажів. “Чорна п’ятниця” - це і день масштабних розпродажів в інтернет-магазинах і на торгових онлайн майданчиках. У цей день покупцям пропонуються товари зі знижками до 80%. Для того щоб клієнти могли вибрати оптимальний варіант покупки і убезпечити свої платежі, банк радить підготуватися заздалегідь.

“Шалені знижки на безліч товарів розбурхують бажання, що можуть значно перевищувати можливості. І коли власних коштів не вистачає, картки “Універсальна”, Gold чи преміальна ПриватБанку прийдуть на поміч, - розповідає Оксана Пасічніченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. -  Тим більше, що розрахуватися за покупки кредитними коштами і в інтернет-магазинах можна без комісії. Крім того, клієнтам більшості популярних інтернет-магазинів, таких як Comfy, «ФОКСТРОТ», «Ельдорадо», «AЛЛО», MOYO, «Цитрус» тощо можна скористатися сервісом “Оплата частинами” ПриватБанку  - купуємо сьогодні, оплачуємо згодом. У разі відсутності такого сервісу на сайті, на допомогу прийде “Швидкий кредит” ПриватБанку”.

Про кредитні кошти на картках ПриватБанку можна подбати заздалегідь. Наразі збільшити кредитний ліміт можна не лише у відділеннях, але й самостійно у Приват24 чи зателефонувавши за номером цілодобової підтримки 3700.

За покупки на закордонних інтернет-сайтах розраховуватися можна як валютною, так і гривневою банківською карткою будь-якої міжнародної платіжної системи. В Україні найпоширеніші картки – Visa і MasterCard. У разі розрахунків гривневою карткою, ПриватБанк здійснює конвертацію валюти автоматично, за курсом банку на день здійснення платежу і без комісії.

Аби убезпечити оплати від шахрайських дій, ПриватБанк рекомендує їх здійснювати через віртуальну інтернет-картку, яку безкоштовно і буквально у декілька кліків можна оформити в Приват24. Віртуальна картка вигідна тим,  що якщо і трапиться шахраям, не принесе їм особливої наживи: на неї можна покласти лише ту суму, яка потрібна для покупки та ще й поставити обмеження по переказу грошей.

Для проведення оплати на іноземних сайтах слід знати Billing address - платіжну адресу клієнта. Клієнтам ПриватБанку не потрібно витрачати час на дзвінки або відвідування банку, здійснюючи пошук необхідних реквізитів. Дізнатися свою платіжну адресу можна з легкістю в Приват24. (В особистому кабінеті слід клікнути розділ “Всі послуги” - “Послуги”- “Створити довідку”. Потім необхідно дотримуватися ланцюжку “Реквізити” - “Вибір карти” - “Мова довідки” - “Сформувати”.  В новій вкладці відкривається pdf-документ, в якому знаходиться потрібна платіжна адреса.)

Якщо ви шопилися в інтернет-магазинах Великої Британії, Німеччини, Франції, Італії чи Іспанії, ПриватБанк допоможе ще й повернути до 19% коштів, які ви витратили на покупки. TaxFree4U — онлайн-сервіс для відшкодування податку на додану вартість (ПДВ), створений спеціально для вигідного шопінгу в країнах Європейського Союзу. Цей мобільний додаток стане справжнім помічником і допоможе повернути Tax Free з покупок практично в будь-якому магазині, який є платником ПДВ. З ним не потрібно витрачати час на заповнення декларації, гроші можна отримати безпосередньо на картку ПриватБанку, без додаткових комісій — зарахування коштів згідно з тарифами картки і протягом лише 7 днів. А ще допоможе об’єднати чеки — до 10 чеків в 1 декларацію, з метою подолання мінімальної суми чека.

Не відмовляйте собі у маленьких радощах та приємностях - купуйте безпечно, з задоволенням та з  економією разом з ПриватБанком.

 

Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *