ПриватБанк та Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія відправляють паперові платіжки в минуле

“Отримані в Приват24 повідомлення - нагадування про необхідність вчасної сплати. Сума вказується енергопостачальною компанію на основі актуальних показників, про які їх завчасно сповістили клієнти, - розповідає Артем Чайка, керівник Напрямку платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. -  У разі їх відсутності, у повідомленні вказана середня сума, яку рекомендовано компанією до сплати. Її можна поміняти власноруч у Приват24, вказавши актуальні показники та суму. Головне - заповітна кнопка. Натиснув і оплатив. Швидко, зручно, і майже без комісії, яка становить всього 1 гривню. А клієнти - власники пенсійної картки ПриватБанку, взагалі оплачують без комісії”.

Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія долучилася до сервісу ПриватБанку “Швидко оплатити”. Послуга надає можливість жителям Кіровоградщини здійснювати оплату за спожиту електроенергію карткою будь-якого банку, безпосередньо з  сайта компанії.

“Оплачуючи послугу з сайта, слід лише натиснути кнопку “Оплата”. Потім обрати - “ПриватБанк”, навіть якщо Ви оплачуєте карткою іншого банку. Далі вводимо свій особовий рахунок, після чого відкривається “Єдина квитанція”, в якій обираємо оплату за електроенергію, - уточнює пан Артем”.

ПриватБанк допоможе будь-якій компанії, яка приймає платежі за послуги чи товари, згенерувати пряме посилання для оплат на сайті чи в повідомленнях у сучасних месенджерах - Viber, Telegram тощо.

“Ми дбаємо як про зручність оплат, так і про навколишнє середовище. Не секрет, що все більше українців свідомо зменшують використання паперу. А перехід на онлайн рахунки за електроенергію лише підтверджує цей тренд. При цьому право обрати спосіб отримання рахунків та оплат ми завжди залишаємо за клієнтом. Головне - вчасно і в повному об’ємі розрахуватися за отримані послуги”, - сказав Олег Валентій, директор Кіровоградської обласної енергопостачальної компанії.

Сьогодні жителі Кіровоградщини можуть оплатити рахунки за електроенергію у відділеннях чи у терміналах самообслуговування ПриватБанку, в Приват24 чи на сайті компанії.

 

Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *